Word Klantenservice medewerker Zorg voor Menzis of VGZ

Wil jij van betekenis zijn en help je mensen graag écht verder? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. Als Klantenservice medewerker Zorg ga jij aan de slag voor onze klanten Menzis of VGZ. Je kan jouw uren flexibel indelen en zo lang onze kantoren door Corona gesloten zijn, werk je lekker vanuit huis.

Meld je aan

Word Klantenservice medewerker Zorg voor Menzis en VGZ

Wil jij van betekenis zijn en help je graag mensen écht verder? Dan is deze rol je op het lijf geschreven. Als Klantenservice medewerker voor zorgverzekeraars Menzis en VGZ help jij bij de eindejaarsdrukte. Je kan jouw uren flexibel indelen en zo lang onze kantoren door Corona gesloten zijn, werk je lekker vanuit huis.

Meld je aan

Dit is wat je gaat doen

Het einde van het jaar is een drukke tijd voor zorgverzekeraars. Klanten hebben hulp nodig bij declaraties, het kiezen van een nieuw pakket of het maken van een zorgplan. Als Klantenservice medewerker Zorg help en adviseer je klanten van zorgverzekeraars VGZ of Menzis, tot 31 januari 2021. Vragen over de polis, toekomstige zorgplannen, betaalregelingen en zorgmogelijkheden: jij denkt mee met de klant en geeft deskundig advies.

Om je functie goed te kunnen vervullen, helpen we jou om je WFT-Zorg te behalen. Hiermee leer je alles over de wetgeving omtrent zorgverzekeringen en heb je een mooi pluspunt op je cv. Daarnaast trainen we je bij de start en on the job in gesprekstechnieken, zodat jij elke klant vol vertrouwen te woord staat.

De voordelen voor jou

  • Jij bepaalt het aantal uur dat je wilt werken (24-40 uur per week)
  • Flexibele werktijden (tussen 08.00 en 19.00 uur).
  • Je ontwikkelt jouw communicatieve vaardigheden dankzij training en via onze coaches
  • Je behaalt een erkend WFT-Zorg certificaat volledig vergoed door Cendris
  • Een bruto uurloon van €10,50 (onder de 21 jaar €8,24)
  • Je kunt heel snel starten, iedere week start er een klas
  • Je kunt doorgroeien naar Coach, Floormanager of een andere functie binnen Cendris.
  • Na het eindejaarswerk kan jij doorstromen naar andere projecten bij Cendris
  • Bij Cendris spaar je automatisch Coins, deze wissel je in voor bijvoorbeeld bioscoopkaartjes, een koptelefoon of zelfs een Iphone

Wie ben jij?

Jij bent communicatief vaardig en empathisch. Met jouw inlevingsvermogen ontzorg je klanten helemaal. Je krijgt energie van het helpen en adviseren van mensen en vanwege jouw affiniteit met de zorg kies jij bewust voor deze functie. Daarnaast kan jij snel starten en ben je in ieder geval beschikbaar tot het einde van het jaar.

In 5 stappen bij ons aan de slag

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt door te reageren via de button.
2

Telefonische kennismaking

We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
3

Tweede gesprek

Je wordt uitgenodigd voor een (online) tweede gesprek met de Teammanager.
4

Verklaring Omtrent Gedrag

Je vraagt online je VOG aan (de kosten vergoeden wij).
5

Aan de slag!

Gefeliciteerd! Je begint aan je WFT-zorg opleiding. Heb je dit certificaat al? Dan kun je direct instromen bij de training.

Wacht niet en meld je direct aan!

Heb je interesse in deze functie? Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking.

Contact

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten voor je reageert? Stel je vragen aan ons Recruitment Center. Zij kunnen je alles vertellen over de vacature, de opleiding en de organisatie.

Corien Brinksma
Coördinator Recruitment

Tel: 088-22 55 867
Email: ikwilwerkenbij@cendris.com

Stuur een email naar Corien

Over Cendris

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Wij geven je de ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Samen gaan we voor het beste resultaat en dragen we zorg voor de klanten van Menzis en VGZ.

Adres kantoor 
Beursplein 1
8911 BE, Leeuwarden

Hartmansstraat 15
3012 VA, Rotterdam

Cendris
Co-creatie en samenwerken zitten bij ons in de genen. Aan de basis van ons werk staan onze medewerkers, die dagelijks persoonlijk in contact staan met de klant. Zij maken het verschil.