Word Klantenservice medewerker voor T-Mobile

Met jouw enthousiasme en commerciële talenten wil je in een informele sfeer werken en vooral ook goed verdienen. Je wilt flexibel aan de slag en zelf bepalen wanneer en hoeveel je werkt. Herken jij jezelf hierin? Ga dan aan de slag bij het gezelligste team van Nederland en word Klantenservice medewerker voor T-Mobile.

Meld je aan

Word Klantenservice medewerker voor T-Mobile

Met jouw enthousiasme en commerciële talenten wil je in een informele sfeer werken en vooral ook goed verdienen. Je wilt flexibel aan de slag en zelf bepalen wanneer en hoeveel je werkt. Herken jij jezelf hierin? Ga dan aan de slag bij het gezelligste team van Nederland en word Klantenservice medewerker voor T-Mobile.

Meld je aan

Dit is wat je gaat doen

Als Klantenservice medewerker voor T-mobile beantwoord je vragen en geef je advies aan onze huidige klanten en potentiële klanten. Zo meld je bijvoorbeeld nieuwe klanten aan, adviseer je bij keuzes voor tv, internet en telefoons en beantwoord je vragen over abonnementen. Je vraagt altijd goed door, denkt mee met de klant en ziet commerciële kansen voor aanvullende verkopen.

T-Mobile is een A-merk om voor te werken en dat merk jij in je ontwikkeling. Met een betaalde training én een coach die jou on-the-job begeleidt zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen.

De voordelen voor jou

 • vast startsalaris vanaf € 9,70 bruto per uur
 • prestatiebonussen die gemiddeld oplopen tot wel € 5,00 extra per uur
 • betaalde trainingen waarmee jij doorgroeit van rookie naar expert
 • jij bepaalt het aantal uren dat je wilt werken (16-40 uur per week)
 • 8% vakantiegeld en vakantie-uren
 • flexibele werktijden (maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 20.00 uur, zaterdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur)
 • thuiswerken na je inwerkperiode en 1x per 2 weken op kantoor werken
 • doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Coach of Projecttrainer
 • onze online academy biedt allerlei mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • win T-Mobile Incentives. Denk aan Racen op het circuit, Bol.com waardebonnen, PS4 Pro, Samsung Note10 Ultra en gepersonaliseerde Nike sneakers
 • sparen van Cendris Coins voor bijvoorbeeld een avondje bioscoop of een tablet

Wie ben jij?

Je bent communicatief vaardig, service- en klantgericht en met jouw gezonde winnaarsmentaliteit vind je het een uitdaging om het beste resultaat te halen, vooral als je daarmee mooie incentives wint. Je houdt van een informele werkomgeving en je bent gedreven en enthousiast. Ervaring is niet nodig, wij trainen en begeleiden je. Wel is het belangrijk dat je maximaal een uur reizen van Enschede woont.

In 4 stappen bij ons aan de slag

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt door te reageren via de button.
2

Telefonische kennismaking

We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
3

Tweede gesprek

Je wordt uitgenodigd voor een (online) tweede gesprek met de Teammanager.
4

Aan de slag!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je begint met de training.

Wacht niet en meld je direct aan!

Heb je interesse in deze functie? Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Hoe eerder je solliciteert, hoe groter de kans!


  Stuur vacature naar e-mail

  Contact

  Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten? Neem dan contact op met ons Recruitment Center. Zij beantwoorden graag je vragen en kunnen je alles vertellen over de vacature.

  Melda Kel
  Coördinator Recruitment
  Tel: 088-22 55 867
  Email: ikwilwerkenbij@cendris.com

  Stuur een email naar Melda

  Over Cendris

  Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Wij geven je de ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Samen gaan we voor het beste resultaat en voor tevreden T-Mobile klanten!

  Adres kantoor 
  Capitool 20-30,
  7521 PL Enschede

  Cendris
  Co-creatie en samenwerken zitten bij ons in de genen. Aan de basis van ons werk staan onze medewerkers, die dagelijks persoonlijk in contact staan met de klant. Zij maken het verschil.