Word klantenservice medewerker voor

T-Mobile in Valencia

Denk jij weleens aan een jaartje wonen en werken in het buitenland? Bij Cendris kun jij je droom waarmaken. In ons gloednieuwe contactcenter in het zonnige Valencia kun jij direct aan de slag voor T-Mobile. En no problemas, wij regelen alles: je reis, je training, je huisvesting en natuurlijk je fietsabonnement. ¡Hasta pronto!

Ja, ik ben geïnteresseerd

Word klantenservice medewerker voor

T-Mobile in Valencia

Denk jij weleens aan een jaartje wonen en werken in het buitenland? Bij Cendris kun jij je droom waarmaken. In ons gloednieuwe contactcenter in het zonnige Valencia kun jij direct aan de slag voor T-Mobile. En no problemas, wij regelen alles: je reis, je training, je huisvesting en natuurlijk je fietsabonnement. ¡Hasta pronto!

Ja, ik ben geïnteresseerd

Een ideaal tussenjaar en een boost voor je ontwikkeling

Ben jij net klaar met je middelbare school, studie of wil je even iets anders, het liefst in het buitenland? Dan is dit de ideale baan voor jou! De studentenstad Valencia heeft een super relaxte sfeer en is nog niet ontdekt door de toeristenmassa’s. Je collega’s zijn ook Nederlands en in je vrije tijd kun je samen op avontuur om de stad en de rest van Spanje te ontdekken. Zo’n jaar in het buitenland is echt een fantastische ervaring en geeft een boost aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het mooiste is dat je niets hoeft te regelen, dat doet Cendris.

Dit is wat we je bieden

Cendris is de organisatie die voor T-Mobile de volledige klantenservice verzorgt en jou een onvergetelijk avontuur op een prachtige werkplek biedt. Wij begeleiden je in je nieuwe job, zorgen dat jij je snel thuis voelt en regelen alles voor jou: je vliegticket, je appartement, je trainingen en je fietsabonnement. Je kiest zelf of je 36 uur of fulltime wilt werken en als jij Spaans wilt leren, dan betalen wij de helft van de cursus. En de mooiste uitsmijter die je ooit zult horen: bij een fantastische inzet krijg je na afloop van je contract een gratis trip naar Ibiza. Dan kun jij nog even bijkomen van al het harde werken. We bieden je:

Buitenlandervaring

Vliegticket wordt betaald

Kamer in appartement wordt betaald

Goed salaris, lage leefkosten

De helft korting op een cursus Spaans

Trip naar Ibiza

Gratis leenfiets

Betaalde fulltime training

Buitenlandervaring

Vliegticket wordt betaald

Kamer in appartement wordt betaald

Goed salaris, lage leefkosten

50% korting op cursus Spaans

Trip naar Ibiza

Gratis leenfiets

Betaalde fulltime training

‘Ik wilde een jaar wonen in het buitenland en tegelijkertijd serieuze werkervaring opdoen. Dit is voor mij echt ideaal.’ - Ylze (25)

Dit is wat je gaat doen

Als klantenservice medewerker heb jij een verantwoordelijke en uitdagende functie die veel voldoening geeft. Jij bent het visitekaartje van T-Mobile. Aan de telefoon, in de mail, chat én via sociale media. Bij T-Mobile ligt de kwaliteit hoog en dat zien de klanten ook terug in de dienstverlening. Jouw doel is de klanten blij te maken met uitstekende service. Je helpt ze bij technische problemen, vragen over een bestelling, betalingen of hulp bij installaties. Je leidt ze door het proces en bij problemen ben jij het eerste aanspreekpunt.

Helpen van klanten via mail, chat en telefoon

Eerste aanspreekpunt voor

T-Mobile klanten

Technische klantvragen

Verstrekken van informatie over internet, televisie en telefonie

Vragen over betalingen en specificaties van de factuur

Jij zorgt voor de beste klantervaring

Helpen van klanten via mail, chat en telefoon

Eerste aanspreekpunt voor o.a. T-Mobile klanten

Technische klantvragen en het verhelpen van storingen

Verstrekken van informatie over internet, televisie en telefonie

Vragen over betalingen en specificaties van de factuur

Verbeteren van de dienstverlening van T-Mobile

Wonen en werken in Valencia

Na je werk lekker naar het strand en hop, op de surfplank! Dat kan als je in Valencia werkt, zeker met jouw flexibele werktijden. De op twee na grootste stad van Spanje heeft een fantastisch klimaat. Op fietsafstand zijn er prachtige brede stranden, je kunt er heerlijk eten, er is volop cultuur en een bruisend uitgaansleven. Wil je je dag actief starten dan ga je samen met je mede-Valencianen een rondje hardlopen in het Turia park, vlakbij je werk. Niet gek toch dat wij bij Cendris ons hart hebben verloren aan deze plek? En jij kan daar ook bij zijn!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Een jaar wonen en werken in het buitenland geeft echt een boost aan je ontwikkeling. Door alles wat je meemaakt, je goed verzorgde training en goede werkervaring ontwikkel je je persoonlijk professioneel. Je ontwikkelt je communicatieve talenten en leert op je eigen benen te staan. Als je wilt, kun je ook nog Spaans leren en dat is, zoals je vast wel weet, de tweede wereldtaal. Dat biedt heel veel perspectief.

Appartement en locatie

Ons kantoor en jouw appartement zijn op steenworp afstand van Turia, één van de grootste stadsparken van Spanje, midden in het bruisende Valencia. Het is een plek waar mensen ontspanning zoeken, gaan wandelen of sporten. Je deelt met één of meerdere collega’s een appartement. Je hebt je eigen slaapkamer en deelt de keuken en woonkamer. In je vrije tijd kunnen jullie de stad ontdekken, op zoek naar leuke horecatentjes, lekker naar het strand en nieuwe mensen leren kennen.

Mensen staan bij ons op de eerste plaats

Bij Cendris stellen we alles in het werk om onze medewerkers een geweldige tijd te laten beleven. Hard werken is vooral leuk als het wordt gecombineerd met veel plezier en leuke teamgenoten. Bij Cendris houden we van een goede werksfeer.

Ylze de Groot (25)Webcare medewerker PostNL

Bij Cendris draait het om de mensen, de medewerkers en de klanten. Er is oprechte aandacht en er wordt ook echt naar je geluisterd.

Kimberly ProssFloormanager T-Mobile

Je voelt dat je bij het team hoort, bij het Cendris-team én bij het T-Mobile team. Bij Cendris draait het om het persoonlijke contact en hoe je elkaar kunt motiveren en helpen. Daar zorgen ze goed voor.

Nick Lamberts (27)Communicatiespecialist

Gewoon een jaartje lekker werken, chillen op het strand en Spaans leren. Valencia is een fantastische stad!

Fenna Moonen (22)Coach Translink

Ik had na mijn studie even een break nodig en dit is precies wat ik zocht. Top dat Cendris de reis en het huis voor je regelen, maar verder is het één groot avontuur.

Kelly Philips (24)Klantenservice medewerker

Werken in het buitenland is zo anders dan een vakantie. Je leert de stad en de cultuur goed kennen en je maakt heel makkelijk vrienden. Ik had het niet willen missen.

Wat breng je mee?

Jij bent student en klaar met je studie of je wilt er even een jaartje tussenuit. Je bent minstens 18 jaar oud, je staat stevig in je schoenen, bent communicatief vaardig, stressbestendig en oprecht geïnteresseerd om de klant te helpen. Daarnaast is het belangrijk dat je minimaal 9 maanden beschikbaar bent.

In 6 stappen naar Valencia

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

Binnen enkele dagen nemen we contact met je op
3

Informatiebijeenkomst bij jou in de buurt

Alle ins and outs over jouw jaar Valencia
4

Selectiegesprek en scan

Interview met onze recruiter en een online talentscan
5

Indiensttredingsbijeenkomst

Bespreken van indiensttreding en talent case
6

Ready for take off!

Gefeliciteerd, jij bent onderweg naar Valencia ✈
Ik ben geïnteresseerd

Meer weten? Bel gerust

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over wonen en werken in Valencia?

Neem dan contact op met Melda. Je kunt bellen of mailen.

Melda Kel
Coördinator Recruitment

Chat via Whatsapp

Wacht niet en meld je direct aan voor Valencia!

Heb je interesse in deze functie? Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking.


Stuur de link van deze pagina naar je email adres

Over Cendris

Welkom bij Cendris! Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantcontact. Wij willen opdrachtgevers proactief ontzorgen door goede en constante resultaten te leveren. Met een flinke dosis ondernemersgeest werken we met al onze collega’s iedere dag aan ons belangrijkste doel: het verzorgen van de mooiste beleving voor opdrachtgevers en hun eindklanten en het optimaliseren van de klantreis.

30 jaar ervaring in klantcontact

Ruim 1800 medewerkers

13 locaties

Bijzondere klanten

Hoofdkantoor in Nederland

2 internationale locaties

30 jaar ervaring in klantcontact

Ruim 1800 medewerkers

13 locaties

Bijzondere klanten

Hoofdkantoor in Nederland

2 internationale locaties

Houd mij op de hoogte over deze functie in Valencia

Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt reageren op de functie Klantenservice medewerker in Valencia? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden over deze vacature.