Word klantenservice medewerker in Valencia

 • Wonen in de zonnige studentenstad Valencia
 • Aan de slag voor leuke bedrijven zoals T-Mobile en HEMA
 • Wij regelen de praktische zaken

UPDATE COVID-19: Werken in Valencia is gewoon mogelijk! Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Word klantenservice medewerker in Valencia

Denk jij al langer aan een jaartje wonen en werken in het buitenland, maar kwam het er nog niet van? Jij kunt je droom waarmaken bij Cendris. In ons contactcenter in het zonnige Valencia kun jij direct aan de slag voor klanten als T-Mobile en Hema. En no problemas, wij regelen: je vliegticket, je training en een appartement welke je deelt met collega’s. ¡Hasta pronto!

UPDATE COVID-19: Werken in Valencia is gewoon mogelijk! Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Een ideaal tussenjaar en een boost voor je ontwikkeling

Ben jij net klaar met je middelbare school, studie of wil je even iets anders, het liefst in het buitenland? Dan is dit de ideale baan voor jou! De studentenstad Valencia heeft een super relaxte sfeer en is nog niet ontdekt door de toeristenmassa’s. Je collega’s zijn ook Nederlands en in je vrije tijd kun je samen op avontuur om de stad en de rest van Spanje te ontdekken. Zo’n jaar in het buitenland is echt een fantastische ervaring en geeft een boost aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk de video over onze klantenservice medewerkers in Valencia

Dit is wat we je bieden

Cendris is de organisatie die voor verschillende opdrachtgevers de klantenservice en webcare verzorgt en jou een onvergetelijk avontuur op een prachtige werkplek biedt. Wij regelen de praktische zaken voor jou: je vliegticket, je appartement en je trainingen. Je kiest zelf of je 36 uur of fulltime wilt werken en als jij Spaans wilt leren, dan betalen wij de helft van de cursus. We bieden je:

Buitenlandervaring

Vliegticket wordt betaald

Voordelig een appartement huren van Cendris

Goed salaris, lage leefkosten

50% korting op cursus Spaans

Bonus regeling

Gratis leenfiets

Betaalde fulltime training

Ik wilde een jaar wonen in het buitenland en tegelijkertijd serieuze werkervaring opdoen. Dit is voor mij echt ideaal.

Ylze (25)

Dit is wat je gaat doen

Jij wordt het visitekaartje van één van onze opdrachtgevers. We werken o.a. voor HEMA, T-Mobile en PostNL. Samen kijken we welke opdrachtgever het beste bij je past. Kwaliteit staat voorop en dat zien de klanten ook terug in de dienstverlening. Jouw doel is iedereen blij te maken met uitstekende service. Aan de telefoon, in de mail, chat én via sociale media.

Helpen van klanten via mail, chat en telefoon

Eerste aanspreekpunt voor o.a. T-Mobile en PostNL klanten

Technische klantvragen en het verhelpen van storingen

Klanten helpen bij het uitkiezen van producten zoals de nieuwste iPhone

Vragen over betalingen en specificaties van de factuur

Reageren op social media

Wonen en werken in Valencia

Na je werk lekker naar het strand en hop, op de surfplank! Dat kan als je in Valencia werkt, de op twee na grootste stad van Spanje heeft een fantastisch klimaat. Op fietsafstand zijn er prachtige brede stranden, je kunt er heerlijk eten, er is volop cultuur en een bruisend uitgaansleven. Wil je je dag actief starten dan ga je samen met je mede-Valencianen een rondje hardlopen in het Turia park, vlakbij je werk. Niet gek toch dat wij bij Cendris ons hart hebben verloren aan deze plek?

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Een jaar wonen en werken in het buitenland geeft echt een boost aan je ontwikkeling. Door alles wat je meemaakt, je goed verzorgde training en goede werkervaring ontwikkel je je persoonlijk professioneel. Je ontwikkelt je communicatieve talenten en leert op je eigen benen te staan. Als je wilt, kun je ook nog Spaans leren en dat is, zoals je vast wel weet, de tweede wereldtaal. Dat biedt heel veel perspectief.

Appartement en locatie

Ons kantoor en jouw appartement liggen in de buurt van Turia, één van de grootste stadsparken van Spanje, midden in het bruisende Valencia. Het is een plek waar mensen ontspanning zoeken, gaan wandelen of sporten. Je deelt met één of meerdere collega’s een appartement. Je hebt je eigen slaapkamer en deelt de keuken en woonkamer. In je vrije tijd kunnen jullie de stad ontdekken, op zoek naar leuke horecatentjes, lekker naar het strand en nieuwe mensen leren kennen.

Mensen staan bij ons op de eerste plaats

Bij Cendris stellen we alles in het werk om onze medewerkers een geweldige tijd te laten beleven. Hard werken is vooral leuk als het wordt gecombineerd met veel plezier en leuke teamgenoten. Bij Cendris houden we van een goede werksfeer.

Ylze de Groot (25)Webcare medewerker PostNL

Bij Cendris draait het om de mensen, de medewerkers en de klanten. Er is oprechte aandacht en er wordt ook echt naar je geluisterd.

Kimberly ProssFloormanager T-Mobile

Je voelt dat je bij het team hoort, bij het Cendris-team én bij het T-Mobile team. Bij Cendris draait het om het persoonlijke contact en hoe je elkaar kunt motiveren en helpen. Daar zorgen ze goed voor.

Nick Lamberts (27)Communicatiespecialist

Gewoon een jaartje lekker werken, chillen op het strand en Spaans leren. Valencia is een fantastische stad!

Fenna Moonen (22)Coach Translink

Ik had na mijn studie even een break nodig en dit is precies wat ik zocht. Top dat Cendris de reis en het huis voor je regelen, maar verder is het één groot avontuur.

Kelly Philips (24)Klantenservice medewerker

Werken in het buitenland is zo anders dan een vakantie. Je leert de stad en de cultuur goed kennen en je maakt heel makkelijk vrienden. Ik had het niet willen missen.

Wat breng je mee?

Jij bent student en klaar met je studie of je wilt er even een jaartje tussenuit. Je bent minstens 18 jaar oud, je staat stevig in je schoenen, bent communicatief vaardig, stressbestendig en oprecht geïnteresseerd om de klant te helpen. Daarnaast is het belangrijk dat je minimaal 9 maanden beschikbaar bent.

In 5 stappen naar Valencia

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

Binnen enkele dagen nemen we contact met je op
3

Klikgesprek

Met de Recruiter en Team manager
4

Gefeliciteerd!

We bespreken je indiensttreding en praktische zaken
5

Ready for take off!

Jij bent onderweg naar Valencia ✈
Ik ben geïnteresseerd

Veelgestelde vragen

Moet ik Spaans kunnen spreken?

Nee, dat hoeft niet. Je werkt voor Nederlandse klanten en met Nederlandse & Vlaamse collega’s. Maar als je graag Spaans wilt leren dan betalen wij de helft van je cursus.

Regelt Cendris huisvesting?

Absoluut! We regelen appartementen waar je met een groepje collega’s woont. Je krijgt je eigen slaapkamer en deelt de rest van het appartement met je collega’s. Super gezellig! Wil je liever zelf huisvesting regelen dan mag dat natuurlijk ook.

Hoe lang willen jullie dat ik in Valencia blijf werken?

Het is de bedoeling dat je minimaal 9 maanden in Valencia werkt. De exacte duur bespreken we uiteraard met elkaar.

Krijg ik een training voor ik start met werken? Waar vindt deze plaats?

We gooien je niet zomaar in het diepe! We bereiden je goed voor op het werken in Valencia met een volledige training. Deze volg je tijdens je eerste weken in Valencia op kantoor en telt natuurlijk gewoon als werktijd.

Wat voor werk ga ik doen?

Je helpt klanten van opdrachtgevers zoals HEMA, T-Mobile of PostNL via mail, chat en telefoon. Zo beantwoord je bijvoorbeeld vragen over betalingen en specificaties van een factuur, help je ze producten uitkiezen zoals de nieuwste iPhone of beantwoord je technische klantvragen en verhelp je storingen.

Samen kijken we waar er plek is en welke opdrachtgever het best bij je past.

Kan ik veilig naar Spanje reizen?

Ja, dit kan gelukkig! Als je bij ons gaat werken, krijg je van ons een werkgeversverklaring. Hierop staat aangegeven dat je bij ons gaat werken en daarom naar Spanje vliegt. Daarnaast doe je van te voren een PCR test en vul je een gezondheidsverklaring in. Ook heb je binnen het vliegveld en in het vliegtuig een mondkapje op. In Nederland moet dit alleen in openbare ruimtes, in Spanje moet dit altijd en overal zodra je je verplaatst.

Hoe werkt het met een PCR test?

Voor jij vertrekt krijg jij van ons een e-mail met alle informatie over een PCR test. Wij hebben een afspraak met één test organisatie, zij hebben meerdere locaties verspreid door Nederland. Zij sturen de rekening rechtstreeks naar ons, zodat jij dit niet hoeft voor te schieten. Maximaal 72 uur voor dat jij vliegt, doe jij de PCR test.

Wat zijn de belangrijkste Corona maatregelen in Valencia?

Sinds 26 april zijn er versoepelingen geweest in Spanje. De avondklok staat op 22:00 uur. De terrassen en restaurants zijn open tot 22:00 uur, hier mag je per tafel met zes personen aan zitten. Gewone winkels en supermarkten zijn ook tot 22:00 uur open. En theaters, musea en bioscopen mogen open zijn met een bezetting van 75%. De grens van de provincie Valencia is nog wel dicht, maar de provincie is erg groot. Genoeg ruimte om Valencia te ontdekken!

Heb je andere vragen?

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over wonen en werken in Valencia?
Neem dan contact op met Chrissie. Je kunt bellen of mailen.

Chrissie Elsenbroek
Coördinator Recruitment

Stuur email naar Chrissie

Wacht niet en meld je direct aan voor Valencia!

Heb je interesse in deze functie? Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking.

  Stuur link naar Email

  Over Cendris

  Welkom bij Cendris! Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantcontact. Wij willen opdrachtgevers proactief ontzorgen door goede en constante resultaten te leveren. Met een flinke dosis ondernemersgeest werken we met al onze collega’s iedere dag aan ons belangrijkste doel: het verzorgen van de mooiste beleving voor opdrachtgevers en hun eindklanten en het optimaliseren van de klantreis.

  30 jaar ervaring in klantcontact

  Ruim 1800 medewerkers

  13 locaties

  Bijzondere klanten

  Hoofdkantoor in Nederland

  2 internationale locaties

  Houd mij op de hoogte over deze functie in Valencia

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt reageren op de functie Klantenservice medewerker in Valencia? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden over deze vacature.