Word klantenservice medewerker in Valencia

Denk jij al langer aan een jaartje wonen en werken in het buitenland, maar kwam het er nog niet van? Bij Cendris kun jij je droom waarmaken. In ons contactcenter in het zonnige Valencia kun jij direct aan de slag voor klanten als T-Mobile en PostNL. Een echt avontuur met heel veel kansen om door te groeien en je verder te ontwikkelen. En over de praktische zaken hoef je niet na te denken, want wij regelen alles voor jou: je reis, je training, je huisvesting én je fietsabonnement. ¡Hasta pronto!

UPDATE COVID-19: Werken in Valencia is gewoon mogelijk! Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Word klantenservice medewerker in Valencia

Denk jij al langer aan een jaartje wonen en werken in het buitenland, maar kwam het er nog niet van? Bij Cendris kun jij je droom waarmaken. In ons contactcenter in het zonnige Valencia kun jij direct aan de slag voor klanten als T-Mobile en PostNL. Een echt avontuur met heel veel kansen om door te groeien en je verder te ontwikkelen. En over de praktische zaken hoef je niet na te denken, want wij regelen alles voor jou: je reis, je training, je huisvesting én je fietsabonnement. ¡Hasta pronto!

UPDATE COVID-19: Werken in Valencia is gewoon mogelijk! Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Wilde je altijd al een keer in het buitenland werken?

Dan is dit je kans! Valencia is een fantastische stad, waar je op elk moment van de dag een terrasje kan pakken en lekker van je vrijheid kan genieten. Je collega’s zijn ook allemaal Nederlands en in je vrije tijd ga je samen naar het strand of op avontuur om Spanje te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Zo’n jaar in het buitenland is echt een geweldige ervaring en geeft een boost aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het mooiste is dat je niets hoeft te regelen, dat doet Cendris voor jou!

Dit is wat we je bieden

Cendris biedt jou een onvergetelijke ervaring in een prachtige, nieuwe omgeving. Als je altijd al graag naar het buitenland wilde is dit een fantastische kans die je niet moet laten liggen. Wij begeleiden je vanaf het eerste moment in je nieuwe job. Je krijgt bij de start een fulltime training, we zorgen dat jij je snel thuis voelt en regelen alle praktische zaken voor jou: je vliegticket, je appartement en je fietsabonnement. Je kiest zelf of je 36 uur of fulltime wilt werken en als jij Spaans wilt leren, dan betalen wij de helft van de cursus. We bieden je:

Buitenlandervaring

Vliegticket wordt betaald

Voordelig een appartement huren van Cendris

Goed salaris, lage leefkosten

De helft korting op een cursus Spaans

Bonusregeling

Gratis leenfiets

Betaalde fulltime training
‘Gewoon een jaartje lekker werken, chillen op het strand en Spaans leren. Valencia is een fantastische stad!’ - Niek (31)

Dit is wat je gaat doen

Als klantenservice medewerker heb jij een verantwoordelijke en uitdagende functie die veel voldoening geeft. Jij bent het visitekaartje van T-Mobile of PostNL. Aan de telefoon, in de mail, chat én via sociale media. Bij onze opdrachtgevers ligt de kwaliteit hoog en dat zien de klanten ook terug in de dienstverlening. Jouw doel is de klanten blij te maken met uitstekende service.

Helpen van klanten via mail, chat en telefoon

Eerste aanspreekpunt voor o.a. T-Mobile en PostNL klanten

Technische klantvragen en het verhelpen van storingen

Klanten helpen bij het uitkiezen van producten zoals de nieuwste iPhone

Vragen over betalingen en specificaties van de factuur

Reageren op social media

Wonen en werken in Valencia

Na je werk lekker een terrasje pakken of naar het strand. Dat kan als je in Valencia werkt, zeker met jouw flexibele werktijden. De op twee na grootste stad van Spanje heeft een fantastisch klimaat. Op fietsafstand zijn er prachtige brede stranden, je kunt er heerlijk eten, er is volop cultuur en een bruisend uitgaansleven. Vanuit Valencia bereik je gemakkelijk de rest van Spanje en reis je bijvoorbeeld in een paar uurtjes naar Barcelona of Madrid. Wil je je dag actief starten dan ga je samen met je mede-Valencianen een rondje hardlopen in het Turia park, vlakbij je werk. Niet gek toch dat wij bij Cendris ons hart hebben verloren aan deze plek? En aangezien de grenzen van Spanje weer opengaan kun jij er bij zijn. Grijp je kans!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Een jaar wonen en werken in het buitenland geeft echt een boost aan je ontwikkeling. Bij Cendris houden we van een goede werksfeer. Wij doen het met zijn allen en voor elkaar. Er is weinig hiërarchie en je maakt deel uit van een hecht team. Bij ons sta je zeker niet stil want Cendris biedt je veel doorgroeimogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar coach en teammanager. Van ons krijg je alle ruimte! Door alles wat je meemaakt, je goed verzorgde training en goede werkervaring ontwikkel je je op persoonlijk én professioneel vlak. Als je wilt, kun je ook nog Spaans leren en dat is, zoals je vast wel weet, de tweede wereldtaal. Dat biedt heel veel perspectief.

Appartement en locatie

Ons kantoor en jouw appartement zijn op steenworp afstand van Turia, één van de grootste stadsparken van Spanje, midden in het bruisende Valencia. Het is een plek waar mensen ontspanning zoeken, gaan wandelen of sporten. Je deelt met één of meerdere collega’s een appartement. Je hebt je eigen slaapkamer en deelt de keuken en woonkamer. In je vrije tijd kunnen jullie de stad ontdekken, op zoek naar leuke horecatentjes, lekker naar het strand en nieuwe mensen leren kennen.

Mensen staan bij ons op de eerste plaats

Bij Cendris stellen we alles in het werk om onze medewerkers een geweldige tijd te laten beleven. Hard werken is vooral leuk als het wordt gecombineerd met veel plezier en leuke teamgenoten. Bij Cendris houden we van een goede werksfeer.

Fenna Moonen (22)Coach Translink

Cendris is een topwerkgever. Je wordt heel goed begeleid en je voelt je ook echt welkom.

Bas van der Salm (31)Klantenservicemedewerker T-Mobile

Bij Cendris draait het om de mensen, de medewerkers en de klanten. Er is oprechte aandacht en er wordt ook echt naar je geluisterd.

Kimberly Pross (27)Floormanager T-Mobile

Je voelt dat je bij het team hoort, bij het Cendris-team én bij het T-Mobile team. Bij Cendris draait het om het persoonlijke contact en hoe je elkaar kunt motiveren en helpen. Daar zorgen ze goed voor.

Kelly Philips (24)Klantenservicemedewerker PostNL

Werken in het buitenland is zo anders dan een vakantie. Je leert de stad en de cultuur goed kennen en je maakt heel makkelijk vrienden. Ik had het niet willen missen.

Nick Lamberts (27)Communicatiespecialist

Gewoon een jaartje lekker werken, chillen op het strand en Spaans leren. Valencia is een fantastische stad!

Wat breng je mee?

Jij hebt minimaal een mbo-diploma en al enige jaren werkervaring. Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief vaardig, stressbestendig en oprecht geïnteresseerd om de klant te helpen. Daarnaast is het belangrijk dat je minimaal 9 maanden beschikbaar bent.

In 5 stappen naar Valencia

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

Binnen enkele dagen nemen we contact met je op
3

Klikgesprek

Met de Recruiter en Team manager
4

Indiensttreding

Bespreken van indiensttreding en praktische zaken
5

Ready for take off!

Gefeliciteerd, jij bent onderweg naar Valencia ✈
Ik ben geïnteresseerd

Meer weten? Bel gerust

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over wonen en werken in Valencia?

Neem dan contact op met Robin. Je kunt bellen of mailen.

Robin de Vos profiel foto

Robin de Vos
Coördinator Recruitment

Stuur een email naar Robin

Wacht niet en meld je direct aan voor Valencia!

Heb je interesse in deze functie? Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking.


  Stuur link naar Email

  Over Cendris

  Welkom bij Cendris! Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantcontact. Wij willen opdrachtgevers proactief ontzorgen door goede en constante resultaten te leveren. Met een flinke dosis ondernemersgeest werken we met al onze collega’s iedere dag aan ons belangrijkste doel: het verzorgen van de mooiste beleving voor onze opdrachtgevers en hun eindklanten en het optimaliseren van de klantreis.

  30 jaar ervaring in klantcontact

  Ruim 1800 medewerkers

  13 locaties

  Bijzondere klanten

  Hoofdkantoor in Nederland

  2 internationale locaties

  Houd mij op de hoogte over deze functie in Valencia

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt reageren op de functie Klantenservice medewerker in Valencia? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden over deze vacature.