Wonen en werken in het buitenland? Ga voor een job in Valencia!

 • Wonen in de zonnige studentenstad Valencia
 • Aan de slag voor grote merken zoals Proximus en HEMA
 • Je training, vliegticket en appartement worden geregeld

UPDATE COVID-19: In Spanje leven en werken? Ja dat kan, geen zorgen! Contacteer ons gerust met je vragen daarrond.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Wonen en werken in het buitenland? Ga voor een job in Valencia!

In het contactcenter van Cendris in het zonnige Valencia kan jij meteen aan de slag als klantendienstmedewerker voor Proximus, HEMA, Eneco of andere merken. Ervaring op een helpdesk is niet nodig, wel zin in een nieuw avontuur. En no problemas, wij regelen je vliegticket, training en appartement. ¡Hasta pronto!

UPDATE COVID-19: In Spanje leven en werken? Ja dat kan, geen zorgen! Contacteer ons gerust met je vragen daarrond.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Een jaar ertussenuit, eindelijk

Je bent afgestudeerd en je wil even iets anders, het liefst in het buitenland? Dan is dit je kans op een heerlijke, unieke werkplek. Deze job in Valencia brengt je naar een studentenstad met een superrelaxte sfeer, zonder te veel toeristen. Je collega’s komen ook uit België en Nederland, dus je maakt meteen nieuwe vrienden. Samen gaan jullie op ontdekking in de stad en de rest van Spanje. En op je eigen benen in het buitenland, zo leer je zoveel bij.

Bekijk de video van onze klantendienstmedewerkers

Wat bieden we je?

Cendris biedt jou een onvergetelijke ervaring in een prachtige, nieuwe omgeving. We begeleiden je vanaf het eerste moment in je nieuwe job en zorgen ervoor dat je je snel thuisvoelt. Cendris zorgt voor je opleiding, en zelfs voor je vliegticket en je appartement. Je kiest zelf of je voltijds (of iets minder) wilt werken. En als je Spaans wilt leren, dan betalen wij de helft van de cursus.

Job in het buitenland

Vliegticket inbegrepen

Voordelige huur

Goed loon, goedkoper leven

50% korting op cursus Spaans

Bonus als beloning

Gratis leenfiets

Professionele opleidingen

Ik wilde een jaar in het buitenland wonen en werkervaring opdoen. Dit was voor mij echt ideaal.

Ylze (25)

Wat houdt deze job in?

Je werkt in een Cendris-team dat klanten van bijvoorbeeld Proximus, HEMA, en PostNL verderhelpt met hun vragen. Samen bekijken we welke opdrachtgever het beste bij je past. Jij wordt het visitekaartje: aan de telefoon, via e-mail, sociale media of chat. Jouw doel is om mensen blij te maken met uitstekende service.

Klanten helpen via telefoon of online

Eerste aanspreekpunt voor klanten van o.a. HEMA of T-Mobile

Technische problemen oplossen

De juiste aankoop adviseren

Vragen over betalingen

Ook via chat en sociale media

Wonen en werken in Valencia

‘s Ochtends een rondje lopen door het Turia-park? Na je werk naar het strand en hop, op de surfplank! Dat kan als je in Valencia werkt, een stad met een fantastisch klimaat. Op fietsafstand zijn er brede stranden, je kunt er heerlijk eten, cultuur opsnuiven en gezellig uitgaan.

Zoveel bijleren in het echte leven

Een jaar wonen en werken in het buitenland geeft echt een boost aan je leven en je carrière. Je groeit door alles wat je meemaakt, je professionele training en boeiende werkervaring. Je ontwikkelt je communicatieve talenten (ook in het Spaans, een wereldtaal) en leert op je eigen benen staan. Dat opent zoveel deuren later!

Thuis in de stad

Ons kantoor en jouw appartement liggen in de buurt van Turia, een van de grootste stadsparken, een plek waar mensen ontspanning zoeken. Je deelt met een of meerdere collega’s een appartement: je hebt je eigen slaapkamer en de keuken en woonkamer gebruiken jullie samen. In je vrije tijd ontdek je de stad vol leuke cafeetjes en restaurants, ga je naar het strand en leer je nieuwe mensen kennen.

Mensen op de eerste plaats

Bij Cendris doen we er alles aan om onze medewerkers een geweldige tijd te laten beleven. Hard werken lukt goed als het wordt gecombineerd met veel plezier en leuke teamgenoten, dus we zorgen voor een fijne werksfeer.

Ylze de Groot (25)Webcare medewerker PostNL

Bij Cendris draait het om de mensen, de medewerkers en de klanten. Er is oprechte aandacht en er wordt ook echt naar je geluisterd.

Kimberly ProssFloormanager T-Mobile

Je voelt dat je bij het team hoort, bij het Cendris-team én bij het T-Mobile team. Bij Cendris draait het om het persoonlijke contact en hoe je elkaar kunt motiveren en helpen. Daar zorgen ze goed voor.

Nick Lamberts (27)Communicatiespecialist

Gewoon een jaartje lekker werken, chillen op het strand en Spaans leren. Valencia is een fantastische stad!

Fenna Moonen (22)Coach Translink

Ik had na mijn studie even een break nodig en dit is precies wat ik zocht. Top dat Cendris de reis en het huis voor je regelen, maar verder is het één groot avontuur.

Kelly Philips (24)Klantenservice medewerker

Werken in het buitenland is zo anders dan een vakantie. Je leert de stad en de cultuur goed kennen en je maakt heel makkelijk vrienden. Ik had het niet willen missen.

Is een job in Valencia iets voor jou?

Jij bent minimaal 18 jaar, student,  klaar met je studie of je wilt er een jaartje tussenuit. Je staat stevig in je schoenen en wil oprecht graag klanten helpen. Bovendien communiceer je prima in het algemeen Nederlands: je krijgt immers mensen uit heel Vlaanderen en Nederland aan de lijn. Ook belangrijk: je bent minimaal 9 maanden beschikbaar.

In 5 stappen naar Valencia

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

Binnen enkele dagen nemen we contact met je op
3

Persoonlijk gesprek (online)

Met de Recruiter en Team manager
4

Gefeliciteerd en welkom!

We bespreken je indiensttreding en praktische zaken
5

Ready for take off!

Jij vertrekt naar Valencia ✈
Ja, ik ben klaar voor Valencia!

Meer weten? Bel gerust

Heb je interesse, maar heb je nog vragen over wonen en werken in Valencia?
Bel of mail dan Chrissie van Cendris.

Chrissie Elsenbroek
Coördinator Recruitment

Stuur email naar Chrissie

Dit is wat je zoekt? Stel je nu kandidaat voor een job in Valencia!

Vul deze gegevens in en wij nemen contact met je op.

  Deze vacature in mijn mailbox

  Welkom bij Cendris

  Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantcontact. Cendris ontzorgt opdrachtgevers proactief door goede en constante resultaten te leveren. Met een flinke dosis ondernemersgeest werken we met alle collega’s iedere dag aan ons belangrijkste doel: de mooiste beleving voor opdrachtgevers en hun klanten.

  30 jaar ervaring in klantcontact

  Ruim 1800 medewerkers

  13 locaties

  Grote klanten

  Hoofdkantoor in Nederland

  2 internationale locaties

  Hou me op de hoogte over deze job in Valencia

  Interesse, maar wil je je nu nog niet kandidaat stellen als klantendienstmedewerker in Valencia? Laat dan hier je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte over deze vacature.