Ga voor een job in Valencia!

 • Wonen en werken in het zonnige Valencia
 • Aan de slag voor grote merken zoals Proximus en HEMA
 • Je training, vliegticket en appartement worden geregeld

UPDATE COVID-19: In Spanje leven en werken? Ja, dat kan, geen zorgen. Contacteer ons gerust met je vragen daarrond.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Wonen en werken in het buitenland? Ga voor een job in Valencia!

Denk jij al langer aan even wonen en werken in het buitenland? Bij Cendris maak jij je droom waar. In ons contactcenter in het zonnige Valencia kan jij meteen aan de slag als klantendienstmedewerker voor Proximus, HEMA, Eneco of andere merken. Een avontuur met veel kansen om door te groeien en je verder te ontwikkelen.

UPDATE COVID-19: In Spanje leven en werken, binnen alle coronaregels? Ja, dat kan, geen zorgen. Contacteer ons gerust met je vragen daarrond.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Droom je van een job in het buitenland?

Dan is dit je kans! Valencia is een fantastische stad, waar je altijd een terrasje kan doen en heerlijk van je vrijheid kan genieten. Je collega’s komen ook uit België en Nederland, dus je maakt meteen nieuwe vrienden. Samen gaan jullie op ontdekking in de stad en de rest van Spanje. Zo’n jaar in het buitenland is gegarandeerd een geweldige ervaring en geeft een boost aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wat zeggen onze klantendienstmedewerkers zelf?

Wat bieden we je?

Cendris biedt jou een onvergetelijke ervaring in een prachtige, nieuwe omgeving. We begeleiden je vanaf het eerste moment in je nieuwe job en zorgen ervoor dat je je snel thuisvoelt. Cendris regelt je opleiding, je vliegticket, je appartement en je fietsabonnement. Je kiest zelf of je voltijds (of iets minder) wilt werken. En als je Spaans wilt leren, dan betalen wij de helft van de cursus.

Buitenlandervaring

Vliegticket wordt betaald

Voordelig een appartement huren van Cendris

Goed salaris, lage leefkosten

De helft korting op een cursus Spaans

Bonusregeling

Gratis leenfiets

Betaalde fulltime training

Een jaartje lekker werken, relaxen op het strand en Spaans leren. Valencia is een fantastische stad!

Niek (31)

Dit is wat je gaat doen

Je werkt in een Cendris-team dat klanten van bijvoorbeeld Proximus, HEMA en PostNL verderhelpt met hun vragen. Samen kijken we welke opdrachtgever het beste bij je past. Jij wordt het visitekaartje: aan de telefoon, via e-mail, sociale media of chat. Jouw doel is om mensen blij te maken met uitstekende service.

Eerste aanspreekpunt voor breed publiek

Klanten helpen bij het uitkiezen van producten zoals de nieuwste iPhone

Technische problemen oplossen

Bestellingen wijzigen

Vragen over betalingen

Ook via chat en social media

Wonen en werken in Valencia

‘s Ochtends een rondje lopen door het Turia-park? Na je werk naar het strand en hop, op de surfplank! Dat kan als je in Valencia werkt, een stad met een fantastisch klimaat. Op fietsafstand zijn er brede stranden, je kunt er heerlijk eten, cultuur opsnuiven en gezellig uitgaan.

Een boost voor jezelf en je carrière

Een jaar wonen en werken in het buitenland doet je groeien, persoonlijk en professioneel: opleidingen om een nieuwe functie te leren, teamwork in een goede werksfeer, weinig hiërarchie en veel ruimte om door te groeien naar coach of teammanager. Je ontwikkelt je communicatieve talenten (ook in het Spaans, een wereldtaal). Dat geeft extra perspectieven later.

Thuis in de stad

Ons kantoor en jouw appartement liggen in de buurt van Turia, een van de grootste stadsparken, een plek waar mensen ontspanning zoeken. Je deelt met een of meerdere collega’s een appartement. Je hebt je eigen slaapkamer, de keuken en woonkamer gebruiken jullie samen. In je vrije tijd ontdek je de stad vol leuke cafeetjes en restaurants, ga je naar het strand en leer je nieuwe mensen kennen.

Mensen op de eerste plaats

Bij Cendris doen we er alles aan om onze medewerkers een geweldige tijd te laten beleven. Hard werken lukt goed als het wordt gecombineerd met veel plezier en leuke teamgenoten, dus we zorgen voor een fijne werksfeer.

Fenna Moonen (22)Coach Translink

Cendris is een topwerkgever. Je wordt heel goed begeleid en je voelt je ook echt welkom.

Bas van der Salm (31)Klantenservicemedewerker T-Mobile

Bij Cendris draait het om de mensen, de medewerkers en de klanten. Er is oprechte aandacht en er wordt ook echt naar je geluisterd.

Kimberly Pross (27)Floormanager HEMA

Je voelt dat je bij het team hoort, bij het Cendris-team én bij het HEMA team. Bij Cendris draait het om het persoonlijke contact en hoe je elkaar kunt motiveren en helpen. Daar zorgen ze goed voor.

Kelly Philips (24)Klantenservicemedewerker PostNL

Werken in het buitenland is zo anders dan een vakantie. Je leert de stad en de cultuur goed kennen en je maakt heel makkelijk vrienden. Ik had het niet willen missen.

Nick Lamberts (27)Communicatiespecialist

Gewoon een jaartje lekker werken, chillen op het strand en Spaans leren. Valencia is een fantastische stad!

Is een job in Valencia iets voor jou?

Jij hebt minstens een diploma secundair onderwijs en al enkele jaren werkervaring. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed communiceren, bent stressbestendig en wil oprecht graag klanten helpen.
Bovendien communiceer je prima in het algemeen Nederlands: je krijgt immers mensen uit heel Vlaanderen en Nederland aan de lijn. En, belangrijk: je bent minimaal 9 maanden beschikbaar.

In 5 stappen naar Valencia

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

Binnen enkele dagen nemen we contact met je op
3

Persoonlijk gesprek (online)

Met de Recruiter en Team manager
4

Gefeliciteerd en welkom!

We bespreken je indiensttreding en praktische zaken
5

Ready for take off!

Jij vertrekt naar Valencia ✈
Ik ben geïnteresseerd

Meer weten?

Heb je interesse, maar heb je nog vragen over wonen en werken in Valencia?
Bel of mail mij gerust!

Chrissie Elsenbroek
Coördinator Recruitment

Mail Chrissie

Dit is wat je zoekt? Stel je nu kandidaat voor een job in Valencia!

Vul deze gegevens in en wij nemen contact met je op.

  Deze vacature in mijn mailbox

  Welkom bij Cendris!

  Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantcontact. Cendris ontzorgt opdrachtgevers proactief door goede en constante resultaten te leveren. Met een flinke dosis ondernemersgeest werken we met alle collega’s iedere dag aan ons belangrijkste doel: de mooiste beleving voor opdrachtgevers en hun klanten.

  30 jaar ervaring in klantcontact

  Ruim 1800 medewerkers

  13 locaties

  Grote klanten

  Hoofdkantoor in Nederland

  2 internationale locaties

  Houd mij op de hoogte over deze job in Valencia

  Interesse, maar wil je je nu nog niet kandidaat stellen als klantendienstmedewerker in Valencia? Laat dan hier je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte over deze vacature.